b_270_270_16777215_0_0_images_22_csm_Villa_Suedfluegel_Herbst__c_EABB_Giacinto_Carlucci_17088c8d09.jpg

Konference na téma „Pracoviště a duševní pohoda digitalizované společnosti“ organizovaná sítí Církevní akce v oblasti práce a života (CALL) a Konferencí evropských církví (CEC) se bude konat od 10. do 12. března 2022 v Kulturním centru sv. Tomáše ve Štrasburku. Přihlášky na akci jsou otevřené.

Konference ve Štrasburku bude podněcovat etické uvažování a nabídne informaci o nejnovějších návrzích Evropské komise, vztahujících se ke správným a osvědčeným postupům v různých evropských zemích v oblastech e-komerce, elektronické veřejné správy a posilování sousedských vztahů.

Mezi přednášejícími bude Prof. Dr. Tragott Jänichen, Ludovic Voet, Alexi Kopponen, Anna Blaich, Julija Naett Vidovič a předseda CEC Rev. Christian Krieger.

Na konferenci se budou projednávat teologická stanoviska a podporovat etické diskuse mezi účastníky a členy Evropského parlamentu. Debatu povedou teologové protestantské i pravoslavné tradice, spolu s odborníky z digitálních společností, odborových svazů a regionálních správ z celé Evropy.

Na události se bude diskutovat o takové digitalizaci, která přispívá k duševní pohodě ve společnostech i na pracovištích.

CALL je celoevropská síť, která se snaží řešit zaměstnanost a související ekonomické a sociální otázky. Činí tak z perspektivy křesťanské teologie a křesťanského způsobu života. V debatách o evropských ekonomických a sociálních politikách podporuje křesťanský přístup.

Klikněte zde a zaregistrujte se do 1. března 2022: https://www.kda-wue.de/veranstaltungen/anmeldung-veranstaltung-wellbeing

Stáhněte si úplný program: https://www.ceceurope.org/wp-content/uploads/2022/01/CALL_Conference_Strasbourg_2022_invitation.pdf

Pro více informací kontaktujte Albrechta Knocha.

Zdroj: www.ceceurope.org
Přeložila: Kateřina Vítková


Nejnovější z ccsh.cz

Další aktuality pokračují na ccsh.cz