b_270_270_16777215_0_0_images_23_kt.jpg

Ve dnech 7.-11. června pořádají německé protestantské církve církevní festival aktivit - Kirchentag. Ekumenická rada církví ČR, jejíž je CČSH členem, pořádá na tuto akci pouť a nyní je do 25. března 2023 otevřeno přihlašování na ní.

Kirchentag je vždy pestrým prostorem pro setkání nejrůznějšího typu - od modliteb, přes přednášky až po koncerty. Se vstupenkou na Kirchentag bude moci dle vlastního výběru navštívit všechny programové body, které vás budou zajímat a pohybovat se v městské hromadné dopravě Norimberku v uvedených dnech zdarma. Pro české poutníky bude také připraven česko-německý večer, který bude zahájen společnou česko-německou bohoslužbou a pokračovat bude jako neformální setkání Čechů a Němců v partnerském sboru. Ubytování je organizátory zajištěné v tělocvičnách na vlastních matracích a ve spacácích. Pokud by měl někdo zájem o ubytování v campu či v rodinách, můžete si jej zajistit samostatně (viz. camp - https://www.kirchentag.de/unterkunft/camping a rodiny - https://unterkunft-kirchentag.de/). Tématem letošního 39. ročníku je verš z Matoušova evangelia 1,15 „Naplnil se čas“ Doufat. Podrobný program najdete na https://www.kirchentag.de/programm .

Přihlašování je možné zde https://www.ekumenickarada.cz/ktg2023 či přihláškou v příloze.

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat ses. Veroniku Matějkovou na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..


Nejnovější z ccsh.cz

Další aktuality pokračují na ccsh.cz