b_270_270_16777215_0_0_images_22_testovani-zamestnancu-covid-cover-aktual.400x400.fit.q85.jpg

Navazující metodický pokyn k informacím (z 6. ledna 2022) o povinném testování zaměstnanců CČSH na přítomnost viru SARS-CoV-2 s účinností od 17. ledna 2022

Duchovním a pracovníkům CČSH

Ve věci povinného testování věnujte, prosím, pozornost následujícím pokynům, které se týkají především proplácení náhrady za testy od pojišťoven:

  1. Výsledky testů hlaste své diecézi – kontaktní osobě (viz předchozí pokyny) dle instrukcí každé diecéze.
  2. Jednotlivé diecéze (kontaktní osoby) odešlou na konci měsíce za celou diecézi na zvláštní adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., zřízenou za tímto účelem, souhrnnou tabulku všech testovaných zaměstnanců, ve které bude uvedeno jméno zaměstnance, data provedených testů a výsledky testů (rodná čísla a zdravotní pojišťovny si ses. účetní Renata Možná dohledá).
  3. Kopie účetních dokladů za nákup testů zasílejte, prosím, opět pouze na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Z dokladu musí být patrná cena za jeden test (nestačí tedy souhrnná částka za větší množství testů, ze které není patrný jejich počet). K účtence zároveň uveďte jméno (jména) osob, které uvedené testy použily, protože účtenky je nutné připojit k výkazu o jednotlivých provedených testech. Na každý test pojišťovna přispívá maximálně 60,- Kč (je-li tedy test levnější, proplatí maximálně jeho cenu).
  4. Na uvedenou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. rovněž zašlete číslo účtu, na který má být úhrada od pojišťovny poukázána (nestačí tedy uvést např. „zašle na číslo účtu náboženské obce XY“).
  5. Je-li to možné, uvítali bychom nákup testů ve větším objemu např. pro celou diecézi – proplácení se tím zjednoduší.
  6. V případě dotazů se obracejte na kontaktní osobu ve své diecézi, pro případné konzultace na br. Aleše Ptáčka, tel. 604 224 830, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo ses. Janu Krajčiříkovou, tel. 724 141 988, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Mgr. Jana Krajčiříková
tajemnice ústřední rady CČSH

ThDr. Tomáš Butta
patriarcha


Nejnovější z ccsh.cz

Další aktuality pokračují na ccsh.cz