b_270_270_16777215_0_0_images_21_zlin_pulnoc.jpg

Vážení a milí, dovolte, abych Vás pozdravil a zaslal i omluvu za nezdařený online přenos s patřičnými informacemi.

Člověk míní a technika zrazuje a aktuální další překážky. Vše bylo připraveno - "půlnoční" 24. 12. proběhla - až ráno 25. 121. jsme zjistili, že byla chyba v zadaném odkazu + další technické problémy.

Na Boží hod 25. 12. jsem v 8 hod. sloužil v Kvasicích - místní mě dovezli do Otrokovic - na nádraží jsem si dal kávu - kráčel jsem na zastávku MHD. Tam šok - nakládali jednoho mrtvého bezdomovce - přítomna policie - /často jsem ho viděl sedět na zastávce/, dojel jsem do Zlína do kostela. Evangelíci mají bohoslužbu od 9.30 hod. a my jsme měli začínat v 11 hod. sváteční bohoslužbu /online/. Ale dostalo se nám zprávy, že evangelická bohoslužba začala až v 10.05 - zlínští evangelíci nemají momentálně vlastního faráře - střídají se různí duchovní. Tentokráte pan farář jel z Valašského Meziříčí a na cestě píchnul - hledal pomoc a byl pak jedním člověkem odvezen do Zlína.

My jsme s lidmi čekali ve vestibulu - evangelická bohoslužba skončila až v 11.25. Pak jsme museli nachastat stůl Páně, kontrolavat odkaz pro online bohoslužbu. Opět to nefungovalo, jeden mladý bratr z ČCE s tím doslova pral - marně. Nakonec zadal nový profil na evangelických stránkách.

A tak naše bohoslužba začala skoro před 11.45 hod.

Tedy - i kdyby profil byl fungoval, nemohli byste se dočkat naší bohoslužby v daném čase. Vše pak proběhlo, jak mělo. A tak - i když se z technických důvodů nepodařilo předat štědrovečrní bohoslužbu, pak Vám všem zasílám odkaz na profil Božíhodové bohoslužby ze Zlína, kterou můžete si spustit.

Děkuji za pochopení a všechny Vás srdečně zdravím.

Zdeněk Kovalčík

P.S. Jiří Pejla jun. zaslal nám odkaz (viz. výš) na přenos bohoslužby CČSH. Omlouvá se za chybné nastavení a za nezdařený přenos 24. 12.


Nejnovější z ccsh.cz

Další aktuality pokračují na ccsh.cz