b_270_270_16777215_0_0_images_22_Pozvánka_na_pořad_O_hledání_a_nalézání_8.9.2022_v_18_hod-page-001.jpg

Dialog na cestě srdečně vás zve na:

  • Uvedení knihy esejí a básní Olgy Nytrové a Bohumila Ždichynce „O HLEDÁNÍ A NALÉZÁNÍ“, ve čtvrtek 8. 9. 2022 od 18 hodin. Vybrané ukázky z knihy přednesou herci Dana Černá a Vilém Udatný, kteří také budou jejími kmotry. Spisovatelka, básnířka a publicistka Olga Nytrová spojila své síly s lékařem, filosofem, spisovatelem a básníkem Bohumilem Ždichyncem, aby dali dohromady pozoruhodnou knížku, která se pokouší pro moderního člověka rozklíčovat řadu problémů, jež přináší současná doba překotného technologického a společenského rozvoje. Zasedací místnost NO CČSH, Vítkova 13, Praha 8 – Karlín
  • v úterý 20. 9. 2022 od 18 hodin by se mělo uskutečnit setkání se třemi kolegy spisovateli, Bohumilem Ždichyncem, Břetislavem Ditrychem a Václavem Strachotou, kteří slaví v tomto období svá kulatá jubilea. Bližší podrobnosti Vám včas rozešleme.
  • ve čtvrtek 6. října setkání s Prokopem Remešem, lékařem, gynekologem, psychoterapeutem a religionistou. Své znalosti z oblasti psychiatrie, teologie a hlubinné psychoterapie využívá při hagioterapii, jejímž je zakladatelem.
  • v říjnu setkání se spisovatelkami Zuzanou Peterovou a Janou Vrzalovou nad knihou Fatty a Lili: Humor a moudra z gauče a cvičáku.

Sledujte, prosím, co je nového na kanálu Dialog na cestě na YouTube, například pořad „Paul Nemo Ermite v Karlíně“ a také novinky na blogu Obce spisovatelů.

pdfPozvánka ke stažení


Nejnovější z ccsh.cz

Další aktuality pokračují na ccsh.cz