Ivana_Noble.jpg

Kde: online (odkaz na zoom dostanete po přihlášení)

Kdy: 4. – 5. prosince 2021

 Prof. Dr. Ivana Noble a Kristina Stránská na dvoudenní ignaciánské exercicie, založené zejména na osobních meditacích nad vybranými biblickými texty: „ Scházet se budeme online přes platformu zoom (v sobotu 4. 12. třikrát – 9:00, 14:00, 17:00 –, v neděli 5.12. bude prostor zúčastnit se bohoslužeb na svém oblíbeném místě a sejdeme se až odpoledne ke společnému sdílení – 14:00). To nejdůležitější si pak do programu doplníte sami – Vaše vlastní hodinové meditace, ke kterým dostanete při společných setkáních biblické texty a instrukce.

Prosíme o účast na všech setkáních. Doporučujeme, abyste si zařídili čas a prostor tak, abyste nebyli rušeni dalšími povinnostmi a v maximální možné míře si zajistili podmínky, které jsou podobné těm v klášteře (klid, soukromí, možnost být v tichu, meditovat, skromně se najíst a jít na procházku, neřešit běžný chod domácnosti).

Akce bude komorní, do 20 osob. Přihlašujte se Kristině Stránské na tento mail (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), prosíme, co nejdříve, nejpozději do 21. 11. Pokud byste měli nějaké dotazy, obracejte se s nimi také na Kristinu. Přihlášeným pak několik dní předem pošleme další informace a odkaz na zoom.


Nejnovější z ccsh.cz

Další aktuality pokračují na ccsh.cz