b_270_270_16777215_0_0_images_22_DSC00340.jpg

Přihlášky na stipendia pro mezinárodní tábory 2022 jsou otevřeny!

Agapé nabízí stipendia lidem nad 18 let, kteří se chtějí účastnit mezinárodních táborů. Na tábory se může přihlásit každý, kdo má zájem o nabízené téma a chce se zapojit do komunitního života centra. Právě tento společný život je základem pro hlubší výměnu a setkání. Tábor Agapé je především místem setkávání, výměny a sdílení společného času v diskusi o aktuálním tématu. Tábory jsou směsí (trochy!) odpočinku v klidném horském prostředí, setkávání se s nejrůznějšími lidmi a učení se. Abyste se tu cítili dobře, musíte mít rádi všechny tyto oblasti!

Můžeme Vám proplatit náklady za pobyt na Agapé a cestovní výlohy. Agapé upřednostňuje zejména žádosti od lidí, kteří se chtějí zúčastnit všech tří našich mezinárodních táborů (a/nebo také zůstat jako dobrovolníci), ale je také možné požádat o stipendium pouze na jeden tábor. Všechny žádosti budou pečlivě posouzeny.

Účast na táboře:

Ti, kdo získají stipendium, se musí účastnit táborových aktivit na 100%. Není možné přijet až po začátku tábora. Odjezd byste si měli naplánovat na poslední den tábora, většinou na ráno, pokud se nechystáte zůstat na jiném táboře nebo pracovním pobytu.

Pro více informací nás můžete kontaktovat:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Tel.: (+39) 0121 807514


Nejnovější z ccsh.cz

Další aktuality pokračují na ccsh.cz